Vakantiewerk

Wij zoeken scholieren die wat willen bijverdienen. Onze eisen? Je bent tenminste 14 jaar oud, je houdt van aanpakken en je vindt het niet erg als je handen vies worden. Wij bieden je een gezellige werkplek met veel leeftijdsgenoten, een prima salaris en als je wilt kun je veel uren werken.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@poelbloembollen.nl, bel of app naar Stef Poel op 06-23796797

Mei – tulpen koppen

Je kent ze wel, de prachtige tulpenvelden in de Beemster. In mei halen we alle bloemen van de stelen zodat de bol sterker kan worden. Dat koppen doen we voor 80% met de machine. De overige 20% doen we met de hand. Met een groep scholieren verzamel je bij Poel en met de bus ga je naar het land waar gekopt mag worden. Het koppen is echt teamwork en brengt een hoop gezelligheid met zich mee.

Zomer – bollen pellen

Van half juni tot half juli worden de bollen gepeld. Met twintig scholieren werk je aan de lopende band om de wortels van de bollen te verwijderen. Je maakt acht uur op een dag en wij zorgen voor de koffie, koekjes, snoepjes en een gezellige BBQ aan het einde van de zomervakantie.

September, oktober en november: opplanten

Als de bollen gepeld zijn is het tijd om ze op te planten voor de broeierij. In de weekenden kunnen we hier de hulp van scholieren goed bij gebruiken.

Gezelligheid

Naast hard werken houden we bij Poel van gezelligheid. Op zaterdag drinken we met elkaar een borreltje om de week af te sluiten en twee keer per jaar geven we een personeelsfeest. Bij Poel zijn in de afgelopen jaren heel wat vriendschappen ontstaan!